Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/scimct/public_html/admin/includes/config.php on line 15
SCIM S.A. Constanta - Societatea de Constructii Instalatii si Montaj

SCIM S.A. Constanta - Societatea de Constructii Instalatii si Montaj

Despre SCIM ConstantaMISIUNEA NOASTRA

Sa ofere prestatii la nivel de excelenta pentru fiecare client in parte, sa devina angajatorul perfect si sa obtina profitul dorit de actionari.

VIZIUNEA NOASTRA

Experienta procesului de constructie este la fel de importanta ca si rezultatul final. Compania noastra foloseste metode inovatoare si o abordare proactiva pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri. Suntem constienti ca atu-ul nostru principalul sunt angajatii nostrii, de aceea oferim oportunitati si ne sustinem angajatii pentru a-si dezvolta potentialul la maxim, intr-un mediu FARA ACCIDENTE. SCIM SA CONSTANTA produce in mod constant profitul cerut de actionarii nostrii. Atingerea obiectivelor noastre financiare creeaza energia vitala firmei, drept urmare actionarii nostrii ne sustin in hotararile si deciziile noastre.

PREZENTARE FIRMA

SCIM (Societatea de Constructii, Instalatii si Montaj) SA CONSTANTA si-a castigat in decursul anilor reputatia de a fi o firma PROFESIONISTA, SERIOASA si RAPIDA. Societatea noastra a luat fiinta in 1965 in cadrul Intreprinderii de Constructii Hidrotehnice Constanta, ICH. In martie 1991 prin Ordinul Guvernului nr 80/1991 se reorganizeaza si devine Societatea de Constructii, Instalatii si Montaj, SCIM SA Constanta. Inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J/13/664/1991 sub forma de societate pe actiuni, cu capital integral privat, pastrandu-si forma pana in momentul de fata In momentul de fata SCIM SA are ... de actionari si este cotata la Bursa de Valori Bucuresti. Am colaborat incheind contracte cu persoane fizice, juridice, agentii guvernamentale, nonguvenamentale, autoritati si administratii de stat si regii autonome.
PARTENERI