Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/scimct/public_html/admin/includes/config.php on line 15
SCIM S.A. Constanta - Societatea de Constructii Instalatii si Montaj

SCIM S.A. Constanta - Societatea de Constructii Instalatii si Montaj

Testimoniale

Firma noastra in calitate de beneficiar, a colaborat cu firma  in calitate de subcontractor la realizarea investitiei TERMINAL MARITIM GPL CAPACITATE 4000 metri cubi - Cap Midia, localitatea Navodari, judetul Constanta.


Lucrarile de constructii si instalatii au fost executate de personalul propriu al firmei S.C.I.M. S.A. - Constanta. La realizarea acestor lucrari S.C.I.M. S.A. - Constanta a demonstrat o remarcabila capacitate tehnica si organizatorica, demonstrand seriozitate pentru a se incadra in graficul de executie al investitiei. Apreciem colaborarea constructiva care a existat pe parcursul derulari investitiei intre Antreprenorul General, Subcontractori si noi ca Beneficiar.    


Consideram ca S.C.I.M. S.A. - Constanta are  capacitatea tehnica si experienta necesara pentru executia lucrarilor de constructii - montaj de calitate.


ยป descarca

PARTENERI